AJKI!

Jovisst, jossan har varit på Ikea idag! Kom hem och då var systern och hennes kille här. De hade varit i huset och fått det besiktigat och nu skulle de vidare till Ikea för att fatta beslut om hur köket egentligen ska bli. Själv hade jag nog valt annat än Ikea, men nu är det inte jag som ska välja och inte mina pengar som slösas heller haha

Ikea gjordes och sen vidare till Bauhaus där Stoffe blev överrumplad av priset på massiv bänkskiva i valnöt (A) jag kunde ju förvarnat honom lite? Bara bänkskivan till deras lilla kök skulle sluta på 10 000:- ungefär, jesus! och då är det ändå bauhaus.. efter rundan där blev det hem till Trelleborg igen och in på Home. Bänkskivan där var mycket finare än på bauhaus och exakt den nyansen som jag ville att syrran och Stoffe skulle få se, men den kostade också mer. Bättre kvalité = more money! Butiksbiträdet uppskattade blygsamt priset för bänkskivorna till minst 15-20 000:- För bara bänkskivor liksom. Dem fick va så fina de ville, men några sådana blev det inte! Kommer nog köra på budget och betsa en i ek istället hehe eller om vi hittar en fin mörk ek.

Well, med bänkskiva eller inte så lämna dem butiken nästan 17 000 kronor fattigare, egentligen inte för det är inte betalt än, bara "paxat" hehe. Hittade den där superfina kylen och frysen från husqvarna för den billiga summan. Visningsex som såldes ut, jag tog reda på hur länge de stått i butiken (så klart) och det var sedan i december. De hade fortfarande plasten på och allt så dem var tipptopp! Hade de köpt dem helt nya hade det kostat närmare 25 000:- om jag inte minns fel nu. Så nice nice nice!

Klockan började bli middags-dags och Stoffe blev sugen på grillspätt från Möllers, så det blev det! Jag blev inbjuden till att käka med dem och det tackar jag inte nej till ;P Så gooodie food och inredningssnack och inredningsprogram på tv, perfect haha ;P Mamma och Therese kom och hämtade upp mig sen vid 21-tiden och så var dagen slut. Mycket rolig och händelserik dag i jämförelse med andra dagar den senaste tiden. Jag tycker tiden går för fort och att jag stiger upp för sent om dagarna! Kanske ska ändra på det? ^^ Får ju mer gjort, men är också tröttare på kvällen, vilket i och för sig är bra.. hmm??

Tjaa, har inte tid att sitta här mer nu, dags för gilmore girls och sängen, men jag lär väl snarka rätt så snart.

/Josie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0