Äntligen fredag!

Igår kväll ringde jag Fredrik som jag oftast gör på kvällarna :) Vi snackar om hur ens dag har varit, nyheter, lite skvaller också haha fast mest från min sida kanske? Och mycket "saknar dig så jag får ont i kroppen" meningar också så klart!

Igår hade älskling en överraskning till mig.. HAN KOMMER HEM IDAG!! Egentligen skulle han inte komma förrän i morgon bitti, men han har fixat så att han kan ta sig hem redan idag :) HAPPY HAPPY HAPPY! Så det blir massa mys ikväll!

Idag blir det jobb, men endast 2 timmar. Det är så klart för att jag ska lära mig stängningen, för det ska jag klara av själv sen ju, men det ska nog inte vara några problem. Ikväll blir det tredje gången jag stänger, så lite har förhoppningsvis fastnat ;P Ska för säkerhets skull skriva upp de olika stege och se om jag minns. Men skulle det vara kris så finns det en "lathund" jag kan läsa i :)

Jipp, har ingen lust att skriva idag egentligen så det får bli stopp här. Nu ska jag surfa in på banken och kolla om telenor har tagit lite pengar från mig haha

/Josie


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Josse!Har du slutat blogga??Saknar dina inlägg!Hoppas det går bra för dig på espritKram

2009-03-24 @ 12:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0