In omnia paratus

Lämnade er i en liten cliffhanger där kanske. Well, Fredrik lever! Han hörde av sig sen. Han ringde och berättade att han haft mobilen på ljudlöst och därför inte hört när han fått sms.. och så berättade han att han saknar mig. Well if you miss me I must be on your mind, but still no signs of life from you the entire day..? Jag vet ju att du har mycket i både huvudet och på schemat just nu, men jag är ändå ego och vill att du sparar lite utrymme för i alla fall ett sms till mig.

Jag dansade dansmatta sen och efter det blev det Gilmore Girls för jag kunde inte sova.. somnade nog inte förrän vid 3 tiden och då hade mams och paps inte kommit hem än. Jag frågade mamma idag när de var hemma. Hon visste inte vad klockan var men pappa hade sagt att de var runt 4. Inget som förvånar mig haha när de är Clas och Vicki de ska till så blir det oftast seeent.

Idag har jag segat som fan. Jag har nästan ångest, men jag har ju inget vettigare att sysselsätta mig med och med resten av familjen ännu segare än jag så blir det inte mycket gjort. Jag har åtminstonne rört på mig, alltså dansat på dansmattan haha och det gick rätt bra, men jag får nog se om det går att synka den för jag tycker inte det stämmer med takten i musiken.

Well.. jag ska återvända till Gilmore Girls-världen nu tror jag och sega lite till... see ya!

/Josie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0