James Bond

Just nu sitter mamma och pappa och tittar på den nya Bond-filmen. Jag satt också och tittade men jag orkade inte mer. Såg bara typ 20 minuter av den.. mina ögonlock vill inte vara öppna till en film ikväll. Tråkigt :/ men men, kanske somnar tidigt istället och vaknar 7 i morgon bitti och har världens längsta tid på mig att göra mig fin för första advent och julskyltningen som kommer att vara på Valen i morgon haha

Har ingen lust att sova än så jag skriver lite blogg istället och tänkte fixa lite med Aktiv ungdom emellan.

Nu är det snart första december och det känns konstigt. Jättekonstigt för att vara ärlig.. jag tycker inte att det var längesedan det var vår liksom, egentligen.. Men jag klagar inte på att det är vinter, för jag tycker om vintern! Jag älskar snö, så varför försvann snön?

Förra helgen var jag och hälsade på min älskade Fredrik uppe i Glimåkra! Det mest magiska jag upplevt var skogen som vi gick i där. Den var helst fantastisk!! Jag som inte tog med mig kameran.. damn! Fotade lite med mobilen för att ha något att visa, men färgerna är inte alls som det var på riktigt. Hela marken inne i den täta skogen var täckt med grön mossa! Den var så grön så grön! Där det var lite glesare skog låg såklart snö och det var så fint! Där gick jag och min älskling i den mest magiska skog jag någonsin satt min fot i! Vi var säkert ute i en timme :) Längtar tillbaka nu!Ikväll har Fredrik konsert med skolan, hoppas att det går bra, men det gör det säkerligen :) På Luciadagen kommer han till trelleborg för att ha konsert om jag inte minns fel nu hihi och då SKA jag se dem! Så är det bara.

Nu får det vara för stunden. Kanske återkommer senare om jag har något roligt att skriva?

"The TV screen is lighting up my room
The film has ended
Every inch of my skin is crying for your hands"


:*

Prayer

Jag saknar herr Berlin! Saknar när han sjunger Josh Groban i duschen :) Och jag saknar när han slår på mig i sömne och säger saker jag inte kan uppfatta och jag saknar att någon snor täcket från en. Det är helt enkelt något som saknas och det är Fredrik som saknas!

Well, nästa helg kommer han hem. Hoppas att det inte blir stressigt bara. Jag har ju massa saker jag ska göra nästa helg. Jag ska vara med i Körslaget med TräningsCentret på lördag och sen har vi juluppvisning på söndagen. Jag vill köra mina bästa varv på den, men med tanke på hur lite jag har tränat gymnastik och hur det har gått på de träningar jag har tränat så lär det inte hända.. Jag är med bara för att det är kul helt enkelt.

Vi har jobbat som tusan på Blue House i veckan. Sjukt mycket att göra och kunder hela tiden, men sååå kul det är!!! :) Nu är väl pyntet i stort sätt klart och uppsatt. Tror Lasse sätter upp det sista ikväll så att allt är klart till i morgon.

Nu ikväll sitter jag och lyssnar just på Josh för att jag fick hans låtar i huvudet och denna är bara så fantastisk. Charlotte sjunger sjukt fint!


Seriöst.

Nu får jag dampa lite här på Aktiv Ungdom!

Jag gör foldrar åt denna ideella förening och har gjort det i några år nu. Varje gång är det klydd med något. Denna gången fick jag förfrågan om foldern i slutet av oktober. Jag väntade någon dag med att svara och fick ytterliggare ett meddelande där de frågade om jag fått deras andra mail. Jag svarade att jag hade fått ett och att jag kunde göra foldern om dem var klara med att sätta igång med det med en gång. Efter det mailet fick jag inget svar.

Nu den 26 november får jag svar. Foldern ska vara klar till den 15 december!!!! Hur tror dem att jag ska hinna med det. Jag har inte fått något material än och jag vet hur dem är med materialet. Först får jag en text sen när man har fått i ordning på den texten och satt ihop allt så det får plats på en sida så kommer dem med ändringar/borttagningar/tillägg. Jag gissar på att jag kommer får stressa ihop den rätt så rejält!

Skrev ett svar till dem att det minsann var i senaste laget men att jag skulle försöka få ihop det. Jag jobbar ju om dagarna och att komma med något sådant här på så kort tid när det snart är december månad är lite klantigt, faktiskt!

Men men, dem har väl sina anledningar. Konstigt att det ska vara samma visa varje gång bara. Dem säger att dem är klara med allt och det är bara att sätta igång, sen kommer allt, alla ändringar och skit, i sista minuten.

Nu ska jag inte klaga mer här för nu ska jag sova.

GriseknoeDetta är så bäst!!!

Körslaget!

 

TräningsCentret har blivit tillfrågade att vara med i Körslaget som ska hållas på rådhustorget i Trelleborg!! JAG VILL VARA MED!! Jag bara längtar efter att få sjunga julsånger igen! Hoppas hoppas hoppas att jag kan vara med!!

Lägger in en låt från när jag var med i Trelleborgs Lucia. Har endast gjort en youtube video för att kunna lägga upp låten här haha Vi fick spela in alla låtarna, men endast sjunga in en gång. Vissa enstaka sjöng vi in två ggr. Kändes jävligt oseriöst, men bättre att ha något i alla fall än ingenting alls.

.


kallt och tråkigt väder = depp

Har fortsatt göra kransar idag, mina händer, fingrar och armar värker.. jag är pjallig jag vet! Men det är extra jobbigt nu när det är så kallt ute. Mina händer och fingrar värker av bara det. Mina händer är dessutom jättetorra i vanliga fall men under höst och vinter är dem så torra att huden spricker och jag får sår överallt :/ Försöker använda handkräm efter att jag haft händerna i vatten mm, men oftast är det inte lönt för sen ska jag ändå bara ner med dem i vatten igen.

För att klaga på något annat så är jag riktigt trött på busschafförerna nu! Det är inte alls ovanligt att bussen inte kör fram till hållplatsen på övre förän bara någon minut innan bussen ska avgå, men när det är såhär kallt och regnar och blåser och har sig så kan dem väl vara så snälla att köra fram i alla fall liite tidigare!

Jag på övre efter jobb.
Jag slutar jobbar 19.00 men eftersom bussen inte går hem förän 20.10 så kan jag lika gärna stanna kvar och fixa lite till. När klockan var 19.30 drog jag ner gallert och gick till ICA för att handla tofiffee (chefen fick en låda med det av en kund och den låg och frästade mig inne i fikarummet).

Klockan är 19.40 och jag sitter på övre i bussskjulet. Bara vägen till övre (det är inte långt kan jag säga) var som att dö 10 ggr om. Usch, kallt och regnigt.. inte vilket regn som helst heller, sådant smått irriterande regn. Då kan det lika gärna inte regna om det inte regnar ordentligt.

Där sitter jag och hoppas på att bussen ska köra fram tidigare. Jag ser bussen redan, den har lysena på och chaffisen sitter säkert där inne och gottar sig i värmen utan att skänka en tanke på oss som fryser i skjulet!

146:an kommer in från Malmö. En snubbe anländer från den till skjulet där vi andra sitter och huttrar. Han bär på en bag och det ser ut att vara en "lumpen-bag". Han har mössa på sig (smart kille) och under den massa lockigt hår, så varmt och gosigt! haha

Killen ställer sig utanför skjulet och röker.. piiiikatten! och inte bara för att det är äckligt att röka, utan för att han väljer att göra det fast att det innebär att han får stå utanför, i regnet, i blåsten, för att korta sitt liv några minuter till. Efter ciggen gör han oss andra sällskap i skjulet och han startar lite musik i lurarna (gissar att han har en iPod).. Galet, men gissa vad man kan luska ut att det är för musik?!  .... DOLLY PARTON!!!! Tjeenare, asså killen är i 20 års-ålder och lyssnar på Dolly Parton när han väntar på bussen.

Nu var det riktigt kallt och jag undrade om inte bussen skulle köra fram snart. Kollade på klockan.. jippi, det hade gått typ5 minuter! Jag frööös och det blåste så att det tjöt mellan skarvarna på bussskjulet och inte bara kom det vind, neej regn också.. huuu! Jag tänkte att man kanske kan tänka sig varmare.

Åhh, solen skiner, gud så varmt och skönt det är.. det är sommar, då kan man ligga på stranden! Där ligger jag på stranden och har det skönt i solen.. det blåser visst lite.. usch vad kall vind.. vad hemskt kall sommardag det var då.. neej, nu huttrar jag, fan vad kallt det är! Tjena tillbaka till verkligheten.. det funkade visst inte så bra att tänka sig varm :/

Nu var ändå klockan 19.50 kan inte bussen köra fram nu då? Vad tänker chaffisen på? Vad ska han i bussen och göra om han ändå inte vill köra fram den till hållplatsen? Nu var jag riktigt irriterad och frös (för hundraefltegången).

Jag försökte mig på att med tankekraft tvinga bussen fram till hållplatsen. Det funkade inte kan jag säga-- Burrade in huvudet i halsduken så gott det gick och satte det ena benet över det andra med händerna emellan. Lite varmare i alla fall. Jag har nu insett att det är dags för långkalsongerna att göra entré i min garderob! Benen kändes som två istappar! Dem kanske går i sönder när som helst?!

Nu började magen kurra och med beskedet från den att jag behövde mat kom Martin cyklandes och sa "hej" typ tusen gånger. Ingen svarar, vi är alldeles för irriterade och frusna för att orka med honom.

Äntligen tänkte jag, klockan var 20.00, nu måtte väl bussen köra fram. Nu hade han suttit i den med lyktorna tända i 20 minuter!

Nu frös jag som aldrig förr och önskade innerligt att jag hade en filt eller en tjocktröja i väskan.. det hade jag inte. Klockan blev 20.05... JÄVLA BUSSAFAN! typ 8 minuter över kör den jäkeln fram med ett smile på läpparna. Ilskan brann inom mig och jag lät han inte förbereda sig. Det hade han gott om tid till de där 30 minuterna han suttit i bussen. Halv till simlingevägen!! Sa jag bestämt. "Simrevägen?" sa han frågande. NEJ, SIMLINGEVÄGEN, ZON 299!! HALV, PÅ RABATTKORT! Han slog nog in fel zon ändå, för helt plötsligt hade jag bara 60 kronor kvar på kortet.. Jag orkade inte bry mig, ville bara sätta mig ner och njuta av värmen!

Äntligen var jag på väg hem. Magen kurrade extra mycket. Jag tittade på mobilen för att se om jag fått sms från Fredrik. Det hade jag inte. Vi kom fram till Strandmållavägen, en hållplats innan min. Ingen hade plingat, men busschaffören bromsade in ändå. Kollade ifall någon skulle hoppa på, men där var ingen. Bussen stannade.

Nu skulle visst chaffören ställa in den där montern så den visade vart vi skulle och vilken hållplats nästa var. Det gör man väl innan man kör från övre??!! Irritade som få var jag. Drog på mig mina väskor redo för att hoppa av på nästa hållplats, om bara bussen ville köra igen. Vänta vänta, denna eländiga väntan, nåja, jag var i en varm buss i alla fall.

Äntligen var vi på rullning igen!! Dock visade montern att nästa stop var Ystad och där skulle bussen stanna eftersom jag tryckt på stopknappen. Som vanligt gasar chaffisen på då han tror att nästa hållplats inte ligger så nära som den gör. Man ser inte den förän man är nästan enda framme eftersom träden är i vägen för skylten (Det är alltid nya chaffisar som kör. Verkar inte som att den rundan är så populär bland chaffisarna.. hrm) det är alltid samma visa, var gång.

Hoppade av och var äntligen snart hemma! God mat väntade och chokladpudding till efterrätt som systern gjort. Bra program på tv, det är det alltid på onsdagar. En riktig tv-kväll :) Det blev chaite till teven.

Nu är programen slut sedan ett tag och jag skriver av mig. Nu ska jag snart titta på Dexter på datorn och käka lite tofiffee ;P kanske ett litet samtal till min pojkvän som är så fin så fin också. Han har förresten tatuerat sig idag :) Det blev riktigt snyggt! En gammal tatuering som han fixat till och sicken skillnad det blev! Kanske slänger upp lite bilder sen om Hern tillåter :)

Guten bye

15 månader

Har jag och min Fredrik varit lyckliga i tillsammans idag :) Så här har ni ett senario av foto muaahaa


Detta var längesedan och nog den första bilden på oss tillsammans. Efter en spelning på Gasverket om jag inte har helt fel :)På hans mammas och Christers bröllop. Sedan spelade han på Mikaeli och då kastade han rosen han har i kavajfickan på bilden, till mig från scenen ;P


Detta är från min systers student, 2005 minsann.


På fest hos Sabina :)


Denna är långt efter den ovan. Sommaren -07 :)


Sommaren -07, fest hemma hos Fanny


Mars -08

Det finns massa massa fler bilder, men jag tror inte ni orkar eller vill se fler haha

Jag älskar honom. Har alltid gjort och kommer alltid att göra <3


Julekransar

Jag har i stort sätt ägnat dagen på jobb åt att "binda" kransar. Vi har fått äran att julpynta Valen (köpcentret i Trelleborg). Men först måste ju pyntet tillverkas! Maria har lassat in med massa grejer idag och veckan kommer bestå av mer bindande och sen dekorerande, men kul är det, förutom när fingrarna domnar av pga allt slitande och petande med "grenarna" har småsår här och var på händer och armar, men kransarna blir fina i alla fall :) Ännu finare blir det när dem dekorerats också :)

Nu sitter jag hemma och är rejält hungrig, är maten snart klar eller? Mamma är på Kick-off party med sina arbetskolleger (blivande CITYGROSS-arbetare haha) så hon hade inte lagat mat åt oss, buhuuu! Som tur är så lagar systern min istället hehe

Har skickat iväg ett nytt mail angående TCT's juluppvisning. Det verkar inte som att folk fattar att det snart är dags, men kanske får dem lite eld i baken nu när jag sagt till på skarpen? hrm.. Vi är tre i uppvisningskommitén, men det händer inte mycket mellan oss heller faktiskt. Det är riktigt svårt att få tid att ha ett möte mellan 3 personer när alla tre jobbar hela tiden typ. Jag tog mig friheten och skickade ut mail till alla istället för att vänta in ett möte med de andra två om att vi ska skicka ut mail. Nu när jag skickade ytterligare ett mail, verkar det inte vara så uppskattat av en av medlemmarna i uppvisningskommitén. Jag bryr mig inte faktiskt, vill bara få igång allting och sen ha den där uppvisningen och sen är det över. Sen tror jag nog inte att jag ska ställa upp mer som något överhuvudtagt i föreningen, förutom ledare då. Det är för mycket jobb som för få uppskattar. Får inget för det heller direkt, men det förväntar jag mig inte.. mer än uppskattning då och lite engagemang från resten av medlemmarna.

Nu är maten klar så nu ska jag kila och kasta i mig den!!!

Don't forget

I fredags kom jag hem till världens finaste människa! Han har ett hjärta fyllt med kärlek och den kärleken öser han över mig <3 Jag blev attackerad med kyssar och kramar och jag var fast i hans gosiga armar. Jag klagade inte! :) Det har varit en fin helg, en underbar helg. Tack älskling!

Nu är jag hemma och sitter och lyssna på musik. Ska snart lägga in mina skivor jag hämtade i fredags. Joshua skivorna hade kommit redan i tisdags, men fick inte tid till att hämta dem förän i fredags. Fick 2 skivor på köpet. En singel av Anna Ternheim och ett album med Sophie Zelmani :)


  

This I like

Kylan slår till

Ja för uuusch vad jag fryser :S Va i stan med systern idag och jag ville helst inte gå ut från affärerna ut i kylan för det var så ruskigt kallt. Är det jag som är en frysekylling eller vad? Verkar inte som att någon annan tycker det är så ruksigt kallt som jag tycker att det är.

Hade tänkt ta en runda till erikshjälpen och se om man kunde fynda något, men jag ville faktiskt inte gå dit när det var så kallt, så det sket vi i. Det blev en massa annat istället och syrran handlade mycket som hon egentligen inte skulle köpa, men men, man måste få unna sig själv saker ibland.

Vi tog en runda in på Kummin (dem säljer kryddor mm) för att se om dem kanske hade en senapskula. Vi har letat på en massa ställen, men det verkar inte som att det säljs sådana längre. Den vi har i familjen har gått i arv så vi har inte köpt den själva. Kummin hade ingen heller faktiskt, men hon tyckte vi kunde köpa hennes senap istället hehe Vi gör vår egen så det behövs inte. Vi köpte dock en massa annat. Therese (systern) köpte massa kryddor och jag köpte chaite-pulver och supergoda skorpor! Dem ska jag kanske mumsa på senare ikväll. Har redan druckit te, men det blir nog mer sen när mamma kommer hem. Köpte teet mest för hennes skulle för jag vet att hon tycker om det :) Sedan hade jag nästan glömt bort att jag bakade dumlemuffins igår, så det blir nog någon sådan också. Ska baka fler faktiskt :)

Vi tog även en runda in på Åhlens och jag köpte faktiskt gardiner. Röda, nu till julen ni vet haha.Köpte även lite sytillbehör haha, har inte sytt färdigt mitt överkasst till sängen så det ska göras nu när jag har allt jag behöver.

Till sist gick vi bort till Kicks och bokade ansiktbehandlingen jag fick i födelsedagspresent :) Chansade lite på dag och tid för jag vet inte riktigt hur jag ska jobba än, men annars så blir det på tisdag klockan 1. Det ska bli sköönt!

Nu har Sandra (min andra syster) och Kristofer (hennes pojkvän) kommit, så nu blir det snart middag, bakpotatis i all ära! Får se hur det går denna gången. Brukar inte må så bra efter att jag ätit det, men det är ju så gott!!


New day, new energi

Men jag har ingen energi, ingen alls! Fast att jag sover måånga timmar så är jag riktigt seg och kroppen orkar ingenting, knappt ens flytta datorn till mitt knä! Igår trodde jag att det skulle bli bättre om jag rörde på mig lite, så jag startade Wii:et.. Guess what? Jag blev bara ännu mer trött och jag kände för en kopp kaffe för huvudvärken smög sig på.

Jag lät tiden gå och så också dagen, sen hade jag ångest över att jag inte fått något vettigt gjort. Okej, tog tag i saken och städade toaletten som ser ut som en svinstia när jag inte varit hemma och therese har regerat över den. Den blev rätt fin efter att jag trollat med mitt trollspö och nu känns det lite mer peppande att städa den ordentligt så det ska göras.

Hade tänkt åka in till stan idag, ska höra med Catie min om hon har tid för mig. Hon har iofs träning sen vid halv 5 eller något, men några rundor hinner vi väll med. Något som alltid hinns med är ju fika i alla fall och det är aldrig fel!

Nu vill jag att min fön ska komma så jag kan leka frisör haha Mamma ska bli mitt första offer är det tänkt!

Nej, får masa mig ifrån datorn, för tiden tycks alltid flyga iväg när man sitter här.. så hej och hå!

Var katten tar pengarna vägen?

Jag får nog hålla lite hårdare i mina pengar nu. Resa ska betalas, julklappar ska köpas och födelsedagspresenter med för den delen, sen vill jag gärna unna mig själv något. Det har jag ju också gjort. Har köpt dator, den ska också betalas, gjorde dock en "vinst" på 1000:- då onoff (där jag köpte datorn) hade kampanj på samma dator bara typ en vecka efter jag köpte min, så pappa gick dit och vi fick 1000:- avdraget på fakturan ^^

Har funderat länge nu på att köpa en fön, för jag har ju ingen. Den jag använder här hemma är egentligen min systers som hon fått av farmor. Så jag beställde precis en på eleven.se, Det blev en TONY&GUY  >> http://eleven.se/toniguy-tourmaline-dryer-2000w-2338.html den gick på 595:- plus frakt som tillkommer med 55:-Tänkte egentligen köpa en annan modell av den för den hade typ samma funktioner men kostade 499:- Dock hade denna 5 års garanti, den andra hade bara 1 eller 2 tror jag, så därför valde jag denna.

Satt och räknade på lönen innan idag, det blir rätt mycket faktiskt och det känns ju skönt för plånboken, eller banken för det är där pengarna ska in. Hade varit skönt att slippa oroa sig över att man inte har råd med saker och ting. Kanske kan jag göra det ett litet tag nu.

Fick ett brev häromdagen. Det stod bara Stockholm som avsändare, hmm? Öppnade det och då var det en kopia över en kreditupplysning på mig. Jag hade beställt ett VISA kort haha och det var därför dem kollade upp mig. Jag hade inga betalningsanmärkningar, YES! Och så var jag ogift minsann! Beställde det enbart för att jag skulle kunna betala över internet när jag skickar efter grejer. Det är så onödiga pengar att skicka faktura och vissa saker kan man inte ens beställa om man inte har VISA-kort. T ex konsertbiljetterna till hard rock calling som vi var på i somras. Mamma var snäll och lånade ut sitt kort till mig då ^^

I morgon är jag ledig och då kanske jag ska ta en tur till malmö faktiskt. Just nu har jag glömt vad jag skulle göra där, men det kommer jag väl på sen? Annars ska jag i alla fall in till stan och fixa lite presenter mm :) På fredag blir det till att jobba, men endast 3 timmar, och lördag blir det 6 timmar, sen blir det party hemma hos Jane och sen ska jag nog vidare med Fredrik, ut någonstanns, kanske malmö? Ska fira Eke och Sanna som fyllt år.

Festen vi snackat om att ha tillsammans verkar inte bli av så jag fixar nog en fest tillsammans med Linda istället som vi sa från början. Känns dumt att ha fest i slutet av november när man fyllt år i början av oktober :S Men har man fyllt 20 så har man! Kan inte INTE ha fest ^^ så i alla fall en liten en blir det :)


PS

Igår satt jag och kolla igenom lite dokument på min hårddisk. Det är sanslöst hur mycket stuff jag har. Vill inte slänga något heller haha, "kan vara bra att ha" ni vet? ^^

Slutade med att jag satt och lekte i PS (photoshop)
Hunden Woolfie

När min chef kom hem från Teneriffa hade hon en present till mig! Sötsaken här, inte katten då, utan den blåa taxen, den fick jag! Supersöt är den hihi och den fick heta Woolfie av en anledning bara jag och fredrik förstår ^^ Stina, katten på bilden, fick träffa lilla woolfie.
Jag vet inte hur bilderna ser ut på era skärmar, så berätta gärna om det är för mycket färg eller något annat. Min skärm verkar nämligen till att vara väldigt matt i färgerna så jag har ökat färgen på bilderna.


Weekend

I fredags var jag ledig och det var så skönt! Jag städade mitt rum och det blev finfint måste jag säga :) Fredrik kom hit sen vid åtta-tiden och då blev det käk, film och mys vid teven.

I lördags var jag uppe och fixade frukost till baby. Han såg så nannig ut så han fick sova lite till ^^ Sen var det upp och bli pigg med hjälp av lite kaffe. Gjorde mig i ordning för Malmö som var destinationen denna dag.

Är aldrig i Malmö för jag har aldrig tid eller så är det ingen annan som har tid för det och man vill inte gå själv direkt? :S

Hade tänkt mig en mysig dag i Malmö i alla fall, men det blev inte riktigt så tyvärr. Fick med mig en kjol hem som jag hittade på MQ. Fick presentkort där av Bettina och Christer när jag fyllde år så det kom till användning nu :)

När vi kom hem från Malmö var både jag och Fredrik mucho hungriga så vi gick till ICA (men först en vända in om emmakväll ^^) sen hem till Fredriks pappa och där lagade vi mat :) Det blev kycklingfilé med fetaost och paprika o sådär och så potatisgratäng till det, mums! Resten av kvällen spenderades framför teven med godisskålen i famnen! Gick sedan hem till hem nr 2 (fredriks mamma) och sov där.

Söndag var kommen och vi hade bestämt att vi skulle vara uppe tills stan öppnade så vi kunde köpa Wiifit med en gång haha Baby fixade frukost, sen bar det av. När vi kom hem till hans pappa med grejerna och hade packat upp och allt så insåg Fredrik att han glömt kontrollerna på skolan. Vad skulle vi nu göra? Det kändes inte så lönt att köpa en ny eftersom vi redan har två stycken. Kom på att min syster också köpt Wii så jag ringde henne, men hon spelade så kunde inte låna hennes kontroll :/ Kom sedan på att hon kanske vill ha en till? Och det ville hon haha, så jag gick ner och köpte en. Så nu lånar jag den så länge ^^

Vi spelade rätt länge sen var det ju dags för älskling att sticka tillbaks till skolan.. Pappa kom och hämtade mig vid sex, så körde vi och köpte pizza för mina föräldrar var lite bakis idag visst haha Kvällen spenderades framför Wii:et där vi tränade hejvilt och idag har jag träningsvärk! Inte jättemycket, men ändå. Kul är det i alla fall :)


I haven't been this scared in a long time

Sysselsätter mig med att lyssna på fredriks vackra stämma. Gör detsamma vetja! T ex: http://fredrik.musicblogg.se/8533/Let-It-Be/

Jubba jubba juuubba

Ja, för jobbat har jag gjort i alla fall.

Började min långa vecka i tisdags. Skönt var att det var röd dag i lördags så jag började 12 istället för 10 :) Veckan flöt på rätt bra faktiskt och nu är jag inne på de sista dagarna. Cheferna kommer hem i morgon kväll, I think? Och på onsdag är det min sista heldag för denna veckan hoppas jag hehe Sen har jag planerat att bli av med min förkylning så jag kan boka tid hos massören och även till min lyxansiktsbehandling som jag fick i födelsedagspresent ^^ Men det jag längtar till mest, hör och häpna, är att få städa mitt rum och det ordentligt! Jag vill ha det fint så jag kan slappna av sen. Jag vill även få fixat klart min garderob så jag kan lägga in kläder där och sen vill jag få min andra tavellist uppsatt.

Förra helgen var familjen och hälsade på min mammas kusiner i Gärsnäs. Alltid lika trevligt! Tänkte lägga upp lite bilder därifrån nu eftersom jag inte gjort det än

.
Jag och baby :* måste bara säga att klippningen av mitt hår ser helt fantastiskt ut här :D


hahahah detta är nog den roligaste bilden ever!


Kristofer (syster sandras pojkvän) och pappa

Kristofers fladdermuskoloni

Kattis, mammas kusin som höll i partajet!

Gina och min nästkusin Mattias. Katarinas flädersnaps gick åt! 2 flaskor om jag inte minns fel, så den var nog god.

Min systeryster Sandra.

Orkar inte lägga in fler ikväll så det kommer några till i morgon eller något.


RSS 2.0