Midsommar,



Ja, då var midsommar över för denna gången.. Hade en trevlig dag/kväll ute i smyge med härligt folk :) God mat och god dryck i lagom mängd, perfekt! :)

Kom även iväg och tränade på förmiddagen med finaste systeryster. Axlar och mage fick sig en omgång. Har dock problem med mina axlar, men mest den högra. Gör ont som fan i vissa övningar :S

Känner mig i alla fall väldigt nöjd med gårdagen :)

Idag skulle jag egentligen jobbat, då det är min helg, men eftersom vi har stängt så är jag ledig. Jobbar dock som vanligt i morgon. Så idag har jag passat på att njuta av solen så mycket som möjligt :) Städat lite och fick sen ryck och gick till CityGross och handlade. Tanken var att jag skulle gå dit och ta bussen hem, men när jag var klar så orka jag inte vänta på bussen, så jag gick hem också.

En styck Josie gåendes med 3 fulla kassar mat hängandes på armarna ^^ haha Tur jag bara måste handla till mig själv, annars hade det aldrig gått!

Har precis fått i mig middag och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är lite rastlös :) Får se vad kvällen har att erbjuda.



Ciao! /Josie

Kommentarer
Postat av: Per

Så underbart vacker du var,är på midsommar !!!
MVH Per

Svar: Tack så mycket :)
JRosvall

2012-06-24 @ 05:45:12
Postat av: Annette

Det är visst midsommar länge!!!!!!!!!

Svar: Haha jaaa... oops! Har inte känt för att skriva direkt, men ska försöka ändra på det :)
JRosvall

2012-09-09 @ 20:15:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0